Trænger du til en non-invasiv mesoterapibehandling?

Hvad er non-invasiv mesoterapi?

Måske du allerede har hørt om den mesoterapeutiske behandling, der er lidt af et vidundermiddel mod blandt andet rynker, strækmærker og andre problemer med huden. Modsat større kosmetiske ansigtsbehandlinger og kirurgiske indgreb er mesoterapi en non-invasiv behandling, der for nogle endda opleves som værende dybt afslappende. Ved non-invasiv mesoterapi vil du opleve en smertefri og behagelig ansigtsbehandling, hvorefter du vil se en hurtig reduktion af linjer, strækmærker og poser i huden.

Ved selve behandlingen indføres aktive stoffer, der er forskellige typer af geler med gode virkninger, ind i vævet på de pågældende områder. Mange får foretaget den non-invasive mesoterapi i og omkring ansigtet, mens andre får behandlingen andre steder på kroppen, hvor behandling af eksempelvis strækmærker er ønsket.

De aktive stoffer i behandlingen kan indføres med forskellige typer af metoder, såsom:

  • Laserteknologi
  • Elektriske impulser
  • Specielle meso-moduler
  • Microneedling (mikronålepunkteringer med derma-pen, skin-pen, rollers og lignende)

Fordele ved behandlingen

Gennem behandlingen stimuleres blodcirkulationen, og både ilt og næringsstoffer bliver transporteret ud i cellerne, så der rigtigt bliver arbejdet igennem i huden. Non-invasiv mesoterapi tilfører desuden din hud elasticitet, fasthed og fugt, og du vil blive efterladt med en fyldigere, smukkere hud. Da huden stimuleres, vil du efterfølgende kunne se en fortsat genopbygning af væv gennem stimulering af kollagendannelse i huden.

Terapeuter, der udfører mesoterapien, anbefaler et kurforløb mere flere behandlinger over et antal uger for at sikre, at behandlingen kommer ordentligt til bunds i vævet. Efterfølgende anbefales en vedligeholdelsesbehandling hver 3.-6. måned.

Kan jeg få non-invasiv mesoterapi?

Den mesoterapeutiske behandling er velegenet til de fleste mænd og kvinder, der ønsker det. Inden behandlingen får du tilmed en konsultation, for at både du og terapeuten er sikker på, at du ikke vil få nogle reaktioner på behandlingen.

Du kan få foretaget mesoterapi på størstedelen af kroppen, blandt andet:

  • I ansigtet og i hovedbunden
  • På halsen og décolleté
  • På overarme og hænder
  • På lår og balder
  • På mave og bryster