Tag et kursus i brow lift

Hvem er LaBina?

LaBina Danmark er et uddannelses- og kursuscenter for permanente makeup behandlinger. Som del af Dermatech Group tilbydes der ikke kun kurser og uddannelser, men også udstyr af alle former for behandlinger til forskønnende behandlinger; kvalitetsprodukter, der er alle er EU-certificerede; og sidst men ikke mindst, så fokuserer Labina på et så naturligt resultat som muligt! I øjeblikket tilbyder LaBina et kursus i lash lift og brow lift med keratin laminering, som er et af de nyeste og populære behandlinger på markedet nu!

Hvad er et brow lift?

Et brow lift er en permanent makeup behandling, der former brynhårene, sådan at de får et mere fyldigt udseende. De nye fyldige udseende giver et såkaldt ”løft” til øjnene! I processen tilføjes der ikke nogen kunstige hår, eftersom det kun er dine egne øjenbryn der bliver arbejdet med. Behandlingen kræver blot en permanentvæske, der blødgør hårene, så du kan forme dem lige som du vil. Behandlingen, som du lærer hos LaBina på kurset, benytter kun naturlige og skånsomme produkter, og med den nye keratinbehandling er man sikret et luksus-finish, da det styrker håret! Kurset indeholder både teori, demobehandling, modelbehandling m.m.

Produkter til permanent makeup behandling

LaBina tilbyder ikke kun kurser, men sælger også produkter af alle slags til permanent makeup behandlinger – også brow lift! LaBina har i mange år sat sit mærke på skønhedsmarkedet, især i Tyskland, hvor de netop har hovedsæde. Deres kvalitetsrige produkter er alle godkendte af Sundhedsstyrelsen, og LaBina Danmark, der tilbyder kurser, er altså en unik mulighed at komme tæt på mærket og lære dem at kende – så du kan opleve kvaliteten helt tæt på!