Mobilabonnement-tjenester – Lad dig ikke narre!

Mobileabonnement-tjenester: Lad dig ikke narre!

Hvis du gerne vil sikre dig, at du har det bedste/billigst mulige mobil- og telefonabonnement så se her hvor telefonabonnement priser sammenlignes.

Jeg må indrømme, at jeg altid har været skeptisk over for mobile abonnementstjenester. Ideen om en virksomhed, en individuel eller noget immaterielle, ukendte og uopnåelige, som optager mine penge hver dag, uge eller måned (afhængigt af “kontrakt” underskrevet) har altid irriteret mig. Faktisk, jeg ikke engang besvare de marketingmeddelelser min bank sender mig, hvis det er et trick for at få mig til at abonnere på noget, jeg ikke ønsker i første omgang. Er jeg paranoid?

Måske….. Men jeg vil gerne tro, at dette er en legitim paranoia, i betragtning af at jeg har hørt mange klager over mobile abonnementstjenester. Det lader til, at folk er så ofte “narret” til at underskrive noget, der er meget vanskeligt at fuldføre. Hvis, ligesom mig, du deler disse følelser, Læs videre, fordi jeg har fundet ved nu, at det ikke er så meget mobile abonnementstjenester, der er problemet som tvivlsomme tjenesteydere.

Efter at grave lidt dybere-med andre ord, ud over de TV-annoncer, der fortæller mig at tilmelde dig for at få de nyeste kærlighedsdigte, horoskoper, Dating Tips, spil og abe Furs-jeg opdagede det var temmelig cool Abonnementer der. Musik abonnementer, for eksempel, og de synes at være stigende. Janus Fries, en af grundlæggerne af Skype Technologies, er overbevist om, at “hele download-modellen vil forsvinde .” Nu, om vi er enige eller ej, er en diskussion for en anden gang, men pointen er, at det er muligt at abonnere på nogle seje ting, hvis vi bare ved, hvad de skal se ud for. Og hvis aber af Bang kroppe er, hvad du leder efter, er det også godt, så længe du ikke bliver fanget. Men lad os fortsætte med de rå tjenesteydere…

Problemer med mobile abonnementstjenester opstår typisk, når tjenesteudbyderne ikke overholder de regler, der gælder for disse tjenester. Det er derfor, jeg troede, det ville være godt at nævne nogle regler i denne artikel for at give dig en bedre forståelse af, hvordan mobile abonnementer arbejde. Ifølge WASPA (den trådløse applikations tjenesteudbyders Association), som i høj grad overvåger vores mobil industri, skal følgende elementer være på plads for hver mobil abonnementstjeneste:

For det første skal det være meget klart angivet i reklamemateriale for abonnementstjenester, at det faktisk er en abonnementstjeneste, samt omkostningerne ved abonnementet.

For det andet skal betingelserne for abonnementet fastlægges. Det er med andre ord et dagligt, ugentligt eller månedligt abonnement.

For det tredje, i henhold til loven, mobilabonnementer kræver dobbelt bekræftelse af medlemskab fra alle, der ønsker at tilmelde dig. Med andre ord, du bør få to “SMS-beskeder” for at bekræfte, at du virkelig ønsker at tilmelde dig.

For det fjerde skal hver deltager sendes en månedlig påmindelse via SMS, som omfatter omkostninger og mulighed for afmelding.

For det femte skal abonnenten kun sende en “STOP”-SMS og navnet på tjenesten til det korte nummer, de oprindeligt har tilmeldt sig.