Lad ikke stenslag stoppe dig

Vi kender alle til det velkendte smæld, hvor en mindre genstand rammer ruden og sætter den itu. De fleste ved det ikke, men kørsel med et stenslag nedsætter dit udsyn og må derfor ikke gøres. Når stenslaget rammer, så opstår der ofte tvivl ved, om hvorvidt nu hele ruden skal skiftes, eller om man kan slippe med en lettere omkostningsfuld reparation. Læs med her, hvis du står, eller har stået i lignende situation.

Hurtigere lig med billigere

Ligesom med meget andet her i livet, så gælder det også reparation af en forude med stenslag. Kommer du ind og får det skiftet hurtigst muligt, så slipper du som oftest for en større regning. Jo før stenslag-problemet skiftes, desto nemmere er det for både værkstedet og din pengepung.

Find din lokale autoglasmester

Blandt de forskellige autoglasmestre er de hos Vejle Autoglas & Anti-rustcenter utrolig effektiv, kvalitetsbevidste og konkurrencedygtige på pris. Udover deres store erfaring, indenfor udskiftning af ruder med stenslag, så hjælper de også med:

Undervognsbehandling: Biler kan holde i mange år i dag, men det kræver den rette behandling af bilen, specielt undervognen, således den ikke ruster.

Inderskærme: Dette er et middel til yderligere beskyttelse af din bil imod rustskader på hjulkapslerne. Hos Vejle Autoglas & Anti-Rustcenter har de inderskærme til alle slags biler i forskellige størrelser.

Solfilm: Når børn, kæledyr eller interiør skal beskyttes mod solens skarpe UV-strålinger, så leverer de solfilm i højeste kvalitet. Solens UV-strålinger har en hård skadelighed på vores hud, og ikke mindst interiøret i bilen. Derfor anbefales solfilm til bilen.

Rustbeskyttelse og autoglas

På Niels Finsensvej befinder det lokale autoglas- og rustbeskyttelsesværksted. Står du og mangler serviceydelser til bilens eller jeres beskyttelse, så kontakt dem i dag og modtag en kvalitetsbevidst service.