Hvorfor opereres for poser under øjnene?

Slip af med poser under øjnene 

Hvorfor poser under øjnene? 

Poser under øjnene er et universelt tegn på træthed og alderdom. Men behøver du enten være træt eller gammel, for at poserne kan vise sig? Egentlig ikke! Det kan nemlig også skyldes fedtvæv, der buler sig frem, som også kan vise sig før du er reelt ”gammel”. Med alderdommen skyldes det typisk, at overskydende løst hud på nedre øjenløg folder sig i lag og buler sig frem, eftersom øjenlågshuden bliver slappere med tiden. Med moderne instrumenter, teknikker og speciallæger, er fjernelsen af poser under øjnene blevet et meget almindeligt kosmetisk indgreb i dag! 

Hvorfor opereres for poser under øjnene? 

Der er noget ved at vedvare ungdommens udtryk, der gør, at vi bare føler os friskere. Og som en ældre kan sagtens stadig føle dig ung og frisk – så hvorfor ikke et ungdommeligt udtryk spejle sig i dig? Poser under øjnene opereres simpelthen ved at netop fjerner det overskydende, rynkede hud, hvorefter speciallægen strammer huden op ved at lave en forskydning af huden. Ofte fjernes overskydende fedt også i processen. Det er en sikker måde at sikre et klart nyt udtryk, der hurtigt lægges mærke til! 

Fakta om operationen 

  • Begge øjenlåg opereres samme dag 
  • Operationen varer ca. 45 min 
  • Det nedre øjenlåg bedøves selvfølgelig 
  • Der lægges et fint snit under øjenvipperne og ydre øjenkrog, når bedøvelsen er lagt 

Når operationen er gennemført, vil du efter en uge få fjernet stingene. Det lillebitte ar, der er synligt første uge, forsvinder i langt de fleste tilfælde efter få uger. Så er du frisk og ung igen!