Festudlejning telte

Festtelte til private og erhverv

Skal du holde en stor fest? Og har du overvejet, om festen skal holdes i et festtelt? Der er mange fordele, som du vil kunne få gavn af, ved at benytte dig af et festtelt. Læs med her og hør mere om, hvorfor du bør overveje et festtelt til både private og erhvervsrelaterede arrangementer.

Hold en stor fest i et festtelt

Den største og vigtigste fordel, der er ved at leje et festtelt til større arrangementer, er, at det er en fleksibel løsning. Du kan leje festtelte i alverdens størrelser, og uanset hvor mange mennesker i skal være til festen, kan du derfor sørge for, at pladsen ikke bliver for trang, og I ikke behøver sidde med skødet af hinanden.

Skab personlighed i et festtelt

Umiddelbart kan man godt tænke, at et festtelt er kedeligt og ensformigt i udtrykket, når man skal holde fest deri. Men et festtelt giver alverdens muligheder for at pynte op og skabe perfekte personlige rammer til festen. Du kan eksempelvis benytte dig af:

  • Lyskæder
  • Friske blomster
  • Hjemmelavede bordkort
  • Leje service ved en fest arrangør, hvor du kan vælge en specifik stil

Uanset hvad er der mange gode muligheder og ting, du kan gøre for at udsmykke og gøre festteltet mere personligt. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne.

Jysk Festudledning lejer festtelte til både private og erhverv

Lej dit festtelt hos Jysk Festudledning til både privat og erhverv. Uanset om det er til en firmafest eller dit selvbryllup, så kan de hos Jysk Festudlejning være behjælpelige med at finde lige præcis det festtelt, du har brug for. De lejer festtelte, der kan rumme helt op til 500 mennesker, hvilket giver gode og fleksible rammer for din næste fest.